web analytics

 

Maak uw begroting interactief


img02

Maatwerk per gemeente

De begroting-app van Mediamags biedt ruimte aan al uw financiële gegevens die u wilt delen met externe en interne doelgroepen, zoals inwoners en commissie- en raadsleden. De app is per gemeente onbeperkt uit te breiden met extra informatie en links naar bijvoorbeeld uw website of andere bronnen.

De app is heel gebruikersvriendelijk. Iedereen kan eenvoudig door de stukken ‘bladeren’, doortappen naar achtergrondinformatie en interessante pagina’s bookmarken. Zodra tussentijdse wijzigingen zijn verwerkt, ontvangen alle gebruikers daarvan automatisch een updatebericht.

img01

Maak uw begroting interactief

Speciaal voor gemeentes ontwikkelde Mediamags de begroting-app voor financiële jaarstukken. Overstappen van papier naar deze tablet-app biedt veel voordelen:
• Altijd up-to-date financiële informatie beschikbaar
• Directe interactie mogelijk, reageren en delen (social media, mail)
• Doortappen naar achtergrondinformatie en externe bronnen
• Geen print- en portokosten meer
U bepaalt de inhoud en wij zorgen voor de rest! Binnen 2 weken na ontvangst van uw digitale bestanden is uw app klaar. Met werkende links naar extra informatie en veel interactiemogelijkheden. Tussentijdse wijzigingen verwerken wij snel, zodat
iedereen altijd over actuele informatie beschikt.

appgemstedebroek
appstoregoogleplay

Een mooi voorbeeld

Voor de gemeente Stede Broec ontwikkelden wij een app met de begroting 2014 als basis. Deze app wordt gaandeweg verder uitgebreid.

Burgemeester Marian Goldschmeding is blij met de eigen app:
“Onze nieuwe jaarcyclus bestaat uit meerdere financiële stukken, zoals de perspectievennota, de begroting en jaarrekening. Al deze informatie willen wij op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk maken. Een app is daarvoor een uitgelezen communicatiemiddel. Wie op de cijfers klikt krijgt direct extra informatie ter onderbouwing.”