web analytics

Eigen publicatie

Een eigen publicatie is natuurlijk de ultieme droom voor elke ambitieuze schrijver. Of het nu gaat om een informatief boek, een studieboek, een roman of een thriller; een eigen publicatie is altijd iets om trots op te zijn. Helaas krijgt het grootste deel van de goede schrijvers in Nederland de kans niet hun potentie te laten zien, eenvoudigweg omdat uitgeverijen sceptisch en voorzichtig zijn. Zij willen geen risico’s meer nemen en een uitgave in eigen beheer is vaak te duur. Wilt u toch uw eigen publicatie realiseren? Dan is Publimags precies dat wat u nodig heeft!

 

Publimags moedigt uw eigen publicatie aan

Mediamags richtte eerder al Grafiplan en Studiemags op. Deze succesvolle ondernemingen worden nu aangevuld met Publimags; de ideale oplossing voor iedere schrijver met de droom van een eigen publicatie. Wilt u nu eens echt de lezer gaan bereiken met uw eigen publicatie? Dan kunt u altijd bij Publimags terecht. U zult zien dat een eigen publicatie niet moeilijk hoeft te zijn, en ook zeker niet kostbaar. U ontvangt een professionele publicatie tegen een scherpe prijs. Uiteraard kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Contact

Lijkt het alsof u bijna gedwongen wordt de droom van een eigen publicatie op te zeggen? Geef niet op en richt u tot Publimags van Mediamags voor uw eigen publicatie! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte, voor meer informatie of voor vrijblijvend advies. Bel naar +31 (0)228 520095 of mail naar info@mediamags.nl. U bent ook welkom ons eens te bezoeken, aan de Industrieweg 18C in Grootebroek. Wij staan graag voor u klaar.