web analytics

Ebook

Het Ebook is tegenwoordig meer dan populair. Het is dan ook zeker zo dat een Ebook diverse voordelen oplevert ten opzichte van een gewoon boek. Zo is een digitaal boek gemakkelijker mee te nemen in de tas, het is aanzienlijk lichter, de bladzijden worden niet vuil en vouwen niet om, en u kunt altijd en overal plezier hebben van uw Ebook. Voor schrijvers is het uitgeven van een Ebook dan ook ideaal.

 

Uw eigen Ebook op de digitale plank

Lukt het maar niet om uw gewone boek in de bibliotheek en de gewone boekhandel te krijgen? Dan zorgt u er toch voor dat er een Ebook van gemaakt wordt? Het Ebook wordt gemakkelijk en snel op de digitale boekenplank van de online bibliotheek of online boekhandel geplaatst en iedereen kan er veel plezier aan beleven. Het uitgeven van een Ebook is aanzienlijk makkelijker en voordeliger dan het uitgeven van een regulier boek, zeker als u gebruik maakt van de dienstverlening van Publimags, de nieuwe onderneming van Mediamags. Publimags richt zich op het uitgeven van de meest uiteenlopende publicaties.

 

Contact

Bij Publimags bent u zeker van harte welkom als u een eigen Ebook wilt realiseren. Het Ebook wordt volledig op maat gemaakt, precies zoals u het wilt, en u profiteert van een meer dan gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over het uitgeven van een Ebook? Bel dan vrijblijvend naar +31 (0)228 520095, mail naar info@mediamags.nl of bezoek ons aan de Industrieweg 18C in Grootebroek. Wij zijn u graag van dienst.