web analytics

Boek

Een boek uitgeven is een hele stap, en in de praktijk blijkt het vaak lastiger om een boek op de markt te krijgen dan het in eerste instantie lijkt. Schrijvers zijn vaak overtuigd van het succes van hun eigen boek, maar uitgevers zijn vaak sceptisch en maken de weg naar de (online) boekhandel vrijwel onbegaanbaar. Mediamags komt nu met een nieuw concept. Naast Grafiplan en Studiemags komt Mediamags nu ook met Publimags. Hier kunnen alle schrijvers terecht die hun boek wel gemakkelijk willen uitzenden naar de lezers.

 

Niets gaat boven een boek

Wat is er lekkerder dan te ontspannen met een goed boek op schoot, een bakje koffie op tafel en een rustig muziekje op de achtergrond? Zelfs in de huidige maatschappij, die bijna barst van de technische snufjes en gadgets, gaat er toch echt niets boven een boek. Toch, er komen steeds minder nieuwe schrijvers voorbij en dat heeft te maken met het feit dat het steeds lastiger wordt gemaakt om een boek uit te geven. Bij Publimags is dit juist heel gemakkelijk geregeld. Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u een professioneel boek uitgeven, zoals u het wilt.

 

Contact

Heeft u een ongepubliceerd boek op de plank liggen en wilt u het niet laten vergaan zonder dat iemand het ooit gezien heeft? Geef nu uw boek uit, met Publimags! Wilt u vrijblijvend meer informatie, advies of een offerte? Neem dan contact met ons op. Bel naar +31 (0)228 520095 of mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C. Wij staan graag voor u klaar.