web analytics

Eigen boek uitgeven

Een eigen boek uitgeven is de ultieme droom van veel schrijvers in Nederland. Toch lopen zij vaak tegen enorme muren op en worden er weinig mogelijkheden geboden hier doorheen te breken. Een eigen boek uitgeven lijkt dan ook vaak onmogelijk en de droom wordt van de baan geschoven. Dat is zonde, want er zijn wel degelijk mogelijkheden om het eigen boek de wereld in te sturen. Een eigen boek uitgeven is een fluitje van een cent wanneer u gebruik maakt van Publimags.

 

Uw eigen boek uitgeven met Publimags

Wilt u een eigen boek uitgeven? Dan zou u zeker kennis moeten maken met Publimags. Eerder kwam Mediamags al met Studiemags en nu is er dan ook Publimags; de ideale mogelijkheid voor alle schrijvers die een eigen boek willen uitgeven. Een eigen boek uitgeven met de ondersteuning van Publimags betekent voor u een uitstekend eindproduct, van professionele kwaliteit en tegen een betaalbaar tarief. Het hoeft niet moeilijk te zijn om uw lezers te bereiken, en ook zeker niet duur. Publimags is alles wat u nodig heeft!

 

Contact

Behoort een eigen boek uitgeven ook tot uw grootste dromen, of wellicht al tot uw verloren dromen door alle tegenslagen? Pak de droom weer op en laat deze gemakkelijk en voordelig uitkomen. Uw eigen boek uitgeven is zeker goed te realiseren, bij Publimags, onderdeel van Mediamags. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel naar +31 (0)228 520095 of mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C. U bent van harte welkom ons eens te bezoeken.