web analytics

Publimags

Publimags is de nieuwe onderneming van Mediamags. Naast het realiseren van portals voor studenten en apps voor particulieren, studerend Nederland en ondernemers, gaat het bedrijf zich met Publimags richten op de boeken. Uiteraard draait het niet zomaar om boeken, maar om publicaties van hoogwaardige kwaliteit. Schrijvers die zelf een boek willen uitgeven, of een uniek ebook voordelig op de markt willen zetten, zijn zeker aan het juiste adres bij Publimags.

 

Waarom Publimags?

Michel en Robin Sweerts staan al aan het hoofd van Grafiplan, Studiemags en natuurlijk Mediamags. Aan het mooie rijtje wordt nu ook Publimags toegevoegd. Publimags richt zich, zoals de naam het al doet vermoeden, op publicaties. Hierbij valt te denken aan ebooks, die op het moment helemaal voldoen aan de laatste trends. Waarom nu juist Publimags? Bij Publimags profiteert u van een kleine twintig jaar ervaring op grafisch gebied. U bent altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit van het eindproduct, terwijl u toch altijd een nette prijs betaalt. Dat betekent dat u altijd profiteert van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

 

Contact

Wilt u meer weten over Publimags of bent u benieuwd wat Publimags voor u kan betekenen? U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bel naar +31 (0)228 520095, mail naar info@mediamags.nl of breng ons eens een bezoek in Grootebroek, aan de Industrieweg 18C.