web analytics

Magazine Appstore

Als u uw magazine in de appstore terug wilt zien, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de app hier goed opvalt. Er zijn zo ontzettend veel applicaties in de appstore te vinden, dan het belangrijk is boven de massa uit te stijgen met een creatieve, opvallende en doeltreffende app. Mediamags zorgt ervoor dat uw magazine in de appstore een geweldige indruk maakt. U zult zeker een breed publiek kunnen aanspreken met uw magazine in de appstore. Uiteraard kunnen wij een compleet nieuwe app voor u maken, maar wij kunnen ook uw bestaande magazine omzetten naar een applicatie.

 

Laat nu uw magazine in de appstore plaatsen

Uw magazine in de appstore, zodat u grotere successen kunt behalen voor uw onderneming. Voor veel ondernemers blijft dit een droom, en dat is zonde. Het hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn om uw magazine in de appstore te laten plaatsen. Bij Mediamags betaalt u altijd een meer dan vriendelijke prijs, terwijl u er zeker een hoge kwaliteit en een complete service voor terug krijgt. Het is meer dan de moeite waard om bij Mediamags een vrijblijvende offerte aan te vragen om uw magazine in de appstore te krijgen. U zult nog blij verrast worden!

 

Contact

Wij vormen uw magazine om voor de appstore. De maatwerk applicatie is opvallend en doeltreffend, indien gewenst in uw eigen huisstijl. Wilt u uw magazine in de appstore terug kunnen vinden en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)228 520095 of te mailen naar info@mediamags.nl. U kunt ons ook bezoeken in Grootebroek, aan de Industrieweg 18C. U bent van harte welkom.