web analytics

Tablet applicatie maken

Het team van Mediamags kan een tablet applicatie bouwen voor uw bedrijfsbrochure, magazine of tijdschrift. Dit doen wij snel en op een deskundige wijze. Wij houden ons bezig met drukwerk en het ontwikkelen van applicaties. Mediamags is dan ook dé specialist als het gaat om het maken van applicaties. Wij hebben hier inmiddels een ruime ervaring mee opgebouwd. Onze medewerkers kunnen dan ook een tablet applicatie bouwen voor u van een hoge kwaliteit. Wanneer wij een tablet applicatie bouwen, dan doen ze dit op een zeer professionele wijze. Ze zorgen er dan voor dat ze een tablet applicatie bouwen die helemaal naar uw wens is.

 

Een tablet applicatie bouwen naar uw zin

Mediamags kan een tablet applicatie bouwen voor uw bedrijfsbrochure, magazine of tijdschrift die is voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden. Wij kunnen een applicatie maken met veel extra’s, zoals mail, Twitter, Facebook, foto’s, video’s Google Maps, Google Analytics en puzzels. Voordat wij een tablet applicatie bouwen, brengen wij eerst het een en ander in kaart. Vervolgens gaan wij aan de slag. Door eerst goed te luisteren naar uw wensen, kunnen wij een tablet applicatie bouwen die helemaal naar uw zin is.

 

Contact

Wilt u dat wij een tablet applicatie bouwen voor u? Dan kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Deze komt dan bij u langs om u meer te vertellen over de wijze waarop wij een tablet applicatie bouwen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)228 520095 of mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.