web analytics

Tablet app maken

Mediamags kan een tablet app maken voor u van een hoge kwaliteit. Wanneer wij een tablet app maken voor uw bedrijf, dan beschikt deze applicatie over de nieuwste technische mogelijkheden. Mediamags is dé specialist op het gebied van drukwerk en applicaties. Wij hebben hier dan ook een ruime ervaring mee. Om deze reden kunnen wij voor u een tablet app maken, die bij uw bedrijf past.

 

Tablet app maken naar wens

Wij kunnen een tablet app maken welke is voorzien van tal van mogelijkheden, zoals mail, links naar websites, foto’s, video’s en puzzels. Verder kunnen wij deze applicatie ook weer koppelen aan social mediasites als Facebook en Twitter. Daarnaast kunnen wij ook een internationale tablet app maken voor u. Hierbij kunt u denken aan een Nederlands/Duitse of Frans/Italiaanse applicatie. Met zo’n internationale applicatie bereikt u weer een internationaal publiek. Wanneer wij een tablet app maken, dan is deze verkrijgbaar in de App store of de Android market. Kortom, wij kunnen dus een tablet app maken die helemaal aan uw wensen voldoet.

 

Contact

Wilt u dat wij een tablet app maken? Dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken voor meer informatie over de wijze waarop wij een tablet app maken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.