web analytics

 

Michel Sweerts

Michel Sweerts is één van de gezichten, of namen, achter Mediamags. Samen met zijn broer Robin richtte Michel Sweerts Mediamags op, waarna het bedrijf uitgroeide tot een succesvolle onderneming voor diverse doelgroepen. Met Studiemags wordt studerend Nederland aangesproken, met de activiteiten van Grafiplan is geen drukwerk te lastig, voor publicaties is er Publimags en voor de meest uiteenlopende applicaties voor Android systemen bent u ook zeker welkom bij Mediamags, waar onder meer Michel Sweerts graag voor u klaar staat.

 

De creativiteit van Michel Sweerts

Michel Sweerts heeft een creatieve en ondernemende geest. Dat is ook zeker wel nodig om prestaties te leveren van de hoge kwaliteit die Mediamags u garandeert. Met een flinke dosis creativiteit en passie wordt er onder leiding van Michel Sweerts gewerkt aan het mooiste drukwerk, de meest indrukwekkende apps en meer. Als directeur en eigenaar van Grafiplan, Mediamags, Studiemags en Publimags, staat Michel Sweerts garant voor het bouwen van professionele en betaalbare apps voor ondernemingen, studenten en particulieren.

 

Contact

Uiteraard staat Michel Sweerts graag voor u klaar wanneer u meer wilt weten over wat Mediamags voor u kan betekenen. Zowel voor informatie en advies als voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bij Michel Sweerts terecht. U kunt Mediamags bereiken door te mailen naar  info@studiemags.nl of te bellen naar naar +31 (0)228 520095. Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.