web analytics

Studiemags

Studiemags is de portal voor studerend Nederland. Bij ons zijn jullie juiste plek voor een applicatie van jullie studentenvereniging. Deze kan Studiemags namelijk voor jullie ontwikkelen. Wij zijn dé specialist op het gebied van het maken van applicaties. Hiermee hebben wij al enkele jaren ervaring. Zo hebben wij al voor tientallen studentenverenigingen applicaties ontwikkeld. Studiemags levert dan ook apps van een hoge kwaliteit. Daarnaast doen wij dit ook nog eens tegen een voordelige prijs.

 

Een interactief verenigingsmagazine door Studiemags

Wanneer jullie Studiemags inschakelen voor het ontwikkelen van een applicatie, dan maken jullie hiermee een juiste keuze. Wij zorgen er namelijk voor dat jullie app helemaal naar wens is. Zo is deze herkenbaar voor de doelgroep en ademt het de sfeer uit van jullie vereniging. Met een applicatie van Studiemags is jullie vereniging in slechts een paar klikken bereikbaar voor iedereen. Hiermee promoten jullie dus de vereniging. Studiemags kan een verenigingsmagazine maken, welke te downloaden is in de App store of de Android market. Iedereen met een tablet of smartphone kan het magazine dan ook lezen. Aan de applicatie kunnen tal van extra’s worden toegevoegd, zoals mail, foto’s, video’s en websites. Met een applicatie van Studiemags zijn jullie dan ook altijd bereikbaar.

 

Contact

Willen jullie meer weten over een applicatie van Studiemags? Dan kunnen jullie ons altijd even bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Studiemags komt graag bij jullie langs om meer uitleg te geven over de voordelen van een applicatie. Wij zijn bereikbaar via info@studiemags.nl. Studiemags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.