web analytics

Mediamags

Bij Mediamags bent u aan het juiste adres om een applicatie te laten maken. Mediamags is namelijk dé specialist op het gebied van het ontwikkelen van applicaties. Dit doen wij al een aantal jaren. We hebben hier dan ook een ruime ervaring mee. Mediamags levert dan ook applicaties van een hoge kwaliteit. Daarnaast maken wij deze applicaties tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Mediamags levert een app op maat

Mediamags maakt van uw magazine, bedrijfsbrochure of catalogus altijd een gratis proefapp. Hierdoor krijgt u een beeld hoe de applicatie eruit komt te zien. Wij maken een gratis proefapp voor u, zonder dat hier voorwaarden aan verbonden zijn. Mediamags bestaat uit een team van professionele werknemers. Zij hebben allemaal de juiste opleidingen gevolgd en beschikken over voldoende werkervaring. Vanwege hun kennis en ervaring, kunnen zij dan ook een applicatie voor u ontwikkelen welke bij uw bedrijf past. Dankzij deze applicatie staat u in direct contact met uw doelgroep. Hierdoor kunt u al snel inspelen op trends en ontwikkelingen. Eén ding is zeker: Mediamags levert altijd een app op maat.

 

Contact

Wilt u een app laten maken door Mediamags? Dan bent u bij ons van harte welkom! U kunt altijd even een afspraak met ons maken voor meer informatie. Een medewerker van Mediamags komt dan bij u langs om u meer uitleg te geven over de voordelen van een applicatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.