web analytics

Smartphone app maken

Mediamags kan een smartphone app maken voor uw bedrijf. Sinds enkele jaren zijn wij dé specialist op het gebied van het ontwikkelen van applicaties. Wij kunnen dan ook een smartphone app maken voor u van een hoge kwaliteit. Deze applicatie is voorzien van alle nieuwste technische mogelijkheden. Wanneer wij een smartphone app maken voor u, dan doen wij dit snel en tegen een voordelig tarief.

 

Een smartphone app maken met tal van mogelijkheden

Wij kunnen een smartphone app maken die is voorzien van tal van mogelijkheden, zoals foto’s, mail, video’s, Google Analytics, Google Maps, Facebook en Twitter. Deze app is dan ook interactief. U staat hiermee in direct contact met uw publiek en kunt ontwikkelingen weer snel signaleren. Daarnaast kunnen wij ook een internationale smartphone app maken. Zo kunnen wij een app leveren in het Nederlands/Duits of Italiaans/Frans. Hier kunt u dus een internationaal publiek mee bereiken. Wanneer wij een smartphone app maken, dan zorgen wij ervoor dat deze helemaal naar uw wens is. Zo straalt deze applicatie de sfeer uit van uw bedrijf. Hierdoor is uw app snel herkenbaar bij uw doelgroep.

 

Contact

Wilt u dat wij een smartphone app maken voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken voor meer informatie hierover. Tijdens een gesprek geven wij u uitleg over de wijze waarop wij een smartphone app maken en de vele voordelen van een applicatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. U vindt ons aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.