web analytics

Tabletapp laten maken

Wilt u een tabletapp laten maken voor uw bedrijf? Dan kunt u hiervoor heel goed terecht bij Mediamags. Wij zijn dé specialist als het gaat om het bouwen van applicaties. Hier hebben wij de afgelopen jaren al flink wat ervaring mee opgedaan. Bij ons kunt u dan ook een tabletapp laten maken die van een hoge kwaliteit is. Bovendien kunt u bij Mediamags een tabletapp laten maken tegen een voordelige prijs.

 

Een internationale tabletapp laten maken

Bij Mediamags kunt u een tabletapp laten maken die over tal van mogelijkheden beschikt. Hiermee kunt u uw doelgroep dan ook voorzien van veel extra achtergrondinformatie. U kunt een tabletapp laten maken, welke is voorzien van foto’s, mail, video’s, puzzels en websites. Hierdoor heeft u een interactieve applicatie. Daarnaast kunt u bij ons ook een Internationale tabletapp laten maken. Deze app leveren wij dan in diverse talen, zoals Nederlands/Duits of Engels/Frans. Hiermee bereikt u dan ook een internationaal publiek.

 

Contact

Wilt u graag een tabletapp laten maken door Mediamags? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt een afspraak met ons maken om een tabletapp te laten maken. Wij komen dan eerst bij u langs om u meer uitleg te geven over een applicatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.