web analytics

Magazine applicatie

Denkt u erover om een magazine applicatie te laten maken voor uw magazine, tijdschrift of brochure? Dan kunt u dit laten doen door het team van Mediamags. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van applicaties. Hiermee hebben wij al een ruime tijd ervaring. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek om een magazine applicatie te laten maken. Wanneer wij een magazine applicatie voor u maken, dan zorgen wij ervoor dat deze helemaal naar uw wens is. Deze magazine applicatie ademt dan de sfeer uit van uw onderneming.

 

Een groter bereik met een magazine applicatie

Met een magazine applicatie speelt u als bedrijf in op de huidige technische ontwikkelingen. Elke maand worden er in Nederland meer dan honderd duizend tablets verkocht waar mensen de applicaties op kunnen downloaden. Met een magazine applicatie kunt u, als bedrijf, dan ook een groter publiek bereiken. Bovendien kunt u hiermee uw doelgroep nog meer en uitgebreider informeren over uw producten en/of diensten. Dit komt, omdat u aan magazine applicatie tal van extra’s kunt toevoegen, zoals video’s en foto’s. Ook kunnen lezers direct reageren op een foto, video of advertentie. Een magazine applicatie is dan ook interactief. Hierdoor weet u al snel welke ontwikkelingen er spelen.

 

Contact

Wilt u graag meer weten over een magazine applicatie? Dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken. Een van onze medewerkers komt dan bij u langs om u meer uitleg te geven over de vele mogelijkheden van een magazine applicatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)228 520095 of mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.