web analytics

Tijdschrift applicatie

Wilt u een tijdschrift applicatie laten maken van uw brochure, magazine of tijdschrift? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Mediamags. Wij richten ons op het ontwerpen en ontwikkelen van apps. De afgelopen jaren hebben wij dan ook al voor tientallen bedrijven applicaties ontwikkeld. Aangezien wij hier een ruime ervaring mee hebben, kunnen wij dan ook een kwalitatief hoogstaande tijdschrift applicatie voor u maken. Deze tijdschrift applicatie is dan geheel in de stijl van uw bedrijf.

 

Helemaal up-to-date met een tijdschrift applicatie

Met een tijdschrift applicatie bent u helemaal up-to-date. Elk jaar worden en ruim drie miljoen tablets in Nederland verkocht. Door een tijdschrift applicatie te laten maken bereikt u dus al snel een groter publiek. Deze applicatie kunnen lezers dan downloaden in de app store of de android market. Als zij uw applicatie gedownload hebben, kunnen zij deze overal en altijd bekijken. Naast het feit dat u met een tijdschrift applicatie een groter publiek bereikt, zorgt het ook nog eens voor een flinke kostenbesparing. U heeft immers een kleiner budget nodig voor drukwerk. Kortom, een tijdschrift applicatie levert u alleen maar voordeel op.

 

Contact

Heeft u interesse in een tijdschrift applicatie? Dan kunt u een afspraak met ons maken voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden van een tijdschrift applicatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.