web analytics

Magazine app Android

Voor een magazine app voor android kunt u terecht bij Mediamags. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van apps. Dit doen wij voor tal van bedrijven in diverse branches. Mediamags heeft een ruime ervaring met het ontwikkelen van applicaties. Wij kunnen dan ook een magazine app voor android voor uw bedrijf ontwikkelen, welke helemaal naar uw wens is. Deze straalt de sfeer uit van uw onderneming. Naast het feit dat wij een magazine app voor android ontwikkelen van een hoge kwaliteit, doen wij dit ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

 

Interactieve magazine app voor android

Met een magazine app voor android bereikt u al snel een groter publiek. Dit komt, omdat deze magazine app voor android systemen te downloaden is op haast iedere tablet of smartphone. Wij kunnen een magazine app voor android systemen voor u ontwikkelen met diverse extra mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan foto’s, video’s, mail, Google Analytics, Google Maps, websites, social media of puzzels. U kunt uw publiek dus uitgebreid informeren over uw diensten en/of producten. Een magazine app voor android is dan ook interactief. U staat in direct contact met uw doelgroep. Hierdoor kunt u weer sneller ontwikkelingen signaleren en hier op inspelen.

 

Contact

Wilt u graag meer weten over een magazine app voor android? Dan kunt u hierover altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers komen graag bij u langs om u meer uitleg te geven over een magazine app voor android en de voordelen hiervan. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@mediamags.nl of bel naar +31 (0)228 520095. Mediamags is gehuisvest in het gebouw aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.