web analytics

Maatwerk app

Mediamags maakt een maatwerk app voor uw bedrijf. Deze maatwerk app is een interactieve brochure van uw bedrijf. Wij richten ons onder meer op het ontwikkelen van applicaties voor bedrijven. Hier hebben wij de afgelopen jaren dan ook al veel ervaring mee opgebouwd. Wij kunnen dan ook een echte maatwerk app voor u maken. Deze applicatie is van een hoge kwaliteit. Bovendien doen wij dit ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Helemaal up-to-date met een maatwerk app

Met een maatwerk app van Mediamags bent u als bedrijf helemaal up-to-date. Het voordeel van deze maatwerk app, is dat u uw doelgroep veel meer achtergrondinformatie kunt laten zien, zoals tientallen video’s en foto’s. Ook kunnen bezoekers direct reageren op een advertentie, video of foto. Een maatwerk app van Mediamags is dan ook zeer interactief. U staat direct in contact met uw doelgroep. Hierdoor kunt u ontwikkelingen sneller signaleren. Vervolgens kunt u hier weer handig op inspelen.

 

Contact

Wilt u meer weten over een maatwerk app? Dan kunt u ons altijd even mailen of bellen voor meer informatie of het maken van afspraak. Zo kunnen wij bij u langs komen om u meer uitleg te geven over een maatwerk app. Mediamags is bereikbaar via info@mediamags.nl of bel naar +31 (0)228 520095. U vindt ons kantoor aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.