web analytics

Applicatie tijdschrift

Mediamags kan een applicatie van uw tijdschrift, magazine of brochure maken. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties. Sinds de opkomst van de tablets en smartphones hebben wij al applicaties ontworpen voor tientallen bedrijven. Onze medewerkers hebben hier dan ook een ruime ervaring in. Wij kunnen dan ook een applicatie van uw tijdschrift maken, welke helemaal naar uw wens is. Bovendien ontwikkelen wij deze applicatie voor uw tijdschrift ook nog eens tegen een voordelige prijs.

 

Interactieve applicatie van uw tijdschrift

Met een applicatie van uw tijdschrift, magazine of brochure staat u in direct contact met uw doelgroep. U kunt hier namelijk tal van extra’s aan toevoegen, zoals video’s, foto’s en internetsites. Lezers kunnen dan ook direct reageren op een video, foto of advertentie. Hierdoor weet u sneller wat er leeft onder uw doelgroep en hier kunt u dan weer handig op inspelen. Een applicatie van uw tijdschrift is dan ook zeer interactief en levendig. Een ander groot voordeel van een applicatie van uw tijdschrift is, dat u dit een flinke kostenbesparing oplevert. Hoe vaker deze applicatie wordt gedownload, hoe minder budget u kwijt bent aan drukwerk.

 

Contact

Heeft u interesse in een applicatie van uw tijdschrift? Dan kunt u hierover altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Een medewerker van Mediamags komt dan bij u langs om u meer uitleg te geven over een applicatie van een tijdschrift. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@mediamags.nl of bel naar +31 (0)228 520095. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.