web analytics

Applicatie magazine

Mediamags kan een applicatie van een magazine ontwikkelen. Met zo’n applicatie van een magazine heeft u een interactieve brochure van uw bedrijf. Hiermee kunt u goed laten zien welke diensten en/of producten u aanbiedt. De applicatie van een magazine is dan voor iedereen met een tablet te downloaden.

 

Up to date met een applicatie van uw magazine

Met een applicatie van een magazine bent u als bedrijf helemaal up-to-date. Hiermee bereikt u al snel een groter publiek. Dit komt, omdat u deze applicatie voor iedereen met een tablet of smartphone te downloaden is. Als een lezer de applicatie van uw magazine heeft gedownload, kan deze overal bekeken worden. Mediamags ontwikkelt een applicatie voor een magazine voor u, welke helemaal aan uw wensen voldoet. Zo zorgen wij ervoor dat deze de sfeer van uw bedrijf uitstraalt.

 

Contact

Wilt u meer weten over een applicatie van een magazine en de vele voordelen hiervan? Maakt u dan gerust eens een afspraak met ons. Wij komen dan bij u langs om u meer uitleg te geven over een applicatie van een magazine en de mogelijkheden hiervan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Ons kantoor vindt u in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.