web analytics

Reclamefolder app

Mediamags kan een interactieve reclamefolder app voor u maken. Deze is dan te downloaden op iedere tablet. Sinds de komst van de smartphones en tablets zijn wij ons gaan richten op het ontwikkelen van apps. Zo kunnen wij dan ook een reclamefolder app voor uw bedrijf maken. Deze reclamefolder app is van een hoge kwaliteit en voldoet helemaal aan uw eisen.

 

Een reclamefolder app is onmisbaar

Met een reclamefolder app kunt u al snel een groot publiek bereiken. Tegenwoordig heeft haast iedereen een tablet of smartphone. Voor een bedrijf is een reclamefolder app dan ook onmisbaar. Hiermee staat u namelijk in direct contact met uw doelgroep. Een reclamefolder app biedt u tal van extra mogelijkheden. Zo kunnen hier foto’s, video’s en websites van uw producten aan toe worden gevoegd. Lezers kunnen hier dan op klikken en worden meteen doorgelinkt naar de foto’s, video’s of website. Ook kunnen zij u vrijwel direct een mail sturen. Door een reclamefolder app kunt u ontwikkelingen dus sneller signaleren en hier weer op inspelen.

 

Contact

Wilt u meer weten over de vele voordelen van een reclamefolder app? Dan kunt u altijd even contact opnemen met Mediamags voor meer informatie. Een van onze medewerkers komt graag even bij u langs om u meer uitleg te geven over een reclamefolder app. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Het kantoor van Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.