web analytics

App bedrijf

Wilt u graag een app voor uw bedrijf? Dan kan het team van Mediamags deze voor u maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps. Wij kunnen dan ook een app voor uw bedrijf maken, die helemaal aan uw wensen voldoet. Deze app voor uw bedrijf sluit dan aan op de sfeer en het imago van uw onderneming.

Een interactieve app voor uw bedrijf

Met een interactieve app voor uw bedrijf bereikt u in een keer een groter publiek. Dit levert u, als bedrijf natuurlijk weer tal van voordelen op. Zo zal uw omzet al snel groeien. Mediamags kan een app voor uw bedrijf ontwikkelen die verkrijgbaar is in de app store of de android market. Eigenaars van een ipad, andere tablet of smartphone, kunnen de app van uw bedrijf dan downloaden en bekijken. Aan deze app kan achtergrondinformatie worden toegevoegd, zoals foto’s, internetsites en video’s. Verder kunt u ook nog kiezen voor extra mogelijkheden. Zo kunnen wij aan de app voor uw bedrijf ook Google Analytics, Google Maps, Facebook en een mailprogramma toevoegen. Hierdoor staat u in direct contact met uw publiek. U weet dan snel wat er leeft onder de doelgroep en hier kunt u weer handig op inspelen.

 

Contact

Heeft u interesse in een app voor uw bedrijf? Dan kunt u hierover altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de voordelen van een app voor uw bedrijf. U kunt ons bereiken via +31 (0)228 520095 of mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.