web analytics

Magazine apps store

Mediamags kan een magazine voor de apps store voor uw bedrijf maken. Een magazine voor de apps store kunt vergelijken met een online brochure. Hierin kunt u de lezers uitgebreid informeren over uw producten en/of uw diensten. Mediamags is zeer ervaren met het leveren van online brochures, folders en magazines. Wij kunnen dan ook een magazine voor de app store voor u maken, welke helemaal aan uw wensen voldoet. Deze sluit volledig aan op de stijl van uw bedrijf.

 

Een magazine in de apps store is kostenbesparend

Met een eigen magazine voor de apps store, bereikt u al snel meer publiek. Dit magazine kunnen lezers downloaden in de apps store of de android market. Een eigen magazine in de apps store, levert u als bedrijf tal van voordelen op. Zo staat u in directer contact met uw klanten. Hierdoor weet u al snel wat er leeft onder uw doelgroep. Hier kunt u dan ook weer handig op inspelen. Verder kunt u met een eigen magazine voor de apps store uw advertentiekosten omlaag brengen. U bent namelijk minder geld kwijt aan drukkosten. Een eigen magazine in de apps store is dus ook nog eens kostenbesparend.

 

Contact

Wilt u meer weten over een eigen magazine in de app store? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn elke dag bereikbaar tot 22.00 uur. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u uitleg te geven over een magazine in de apps store. Wij zijn bereikbaar per e-mail via info@mediamags.nl en via het telefoonnummer +31 (0)228 520095. U vindt ons kantoor aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.