web analytics

Adverteren in apps

Met het adverteren in apps kunt u een groter publiek bereiken. Mediamags kan ervoor zorgen dat u kunt adverteren in apps. Dit kunnen wij doen door een app voor u te maken. Door te adverteren in apps zult u in directer contact staan met uw doelgroep. Hierdoor kan uw omzet dan ook groeien.

 

Adverteren in apps zorgt voor hogere opbrengsten

Adverteren in apps is een redelijk nieuwe vorm van online marketing. Sinds de komst van de tablets is het voor elk bedrijf echter een noodzaak om ook bereikbaar te zijn op tablets, ipads en smartphones. Mediamags kan een interactieve brochure voor u ontwikkelen, welke te downloaden is in de app store of android market. In deze brochure kunnen wij advertenties voor u plaatsen. De lezers kunnen op zo’n advertentie klikken en worden dan direct doorgelinkt naar uw website of advertentie. Door te adverteren in apps, zult u al snel zien dat uw advertentie hogere opbrengsten oplevert. Lezers kunnen namelijk direct reageren op uw advertentie. Adverteren in apps levert dus een flinke meerwaarde op.

 

Contact

Meer weten over adverteren in apps of het maken van een app? Neemt u dan gerust eens contact op met Mediamags. Tijdens een afspraak kunnen wij u uitgebreid vertellen wat de vele mogelijkheden zijn van apps en het adverteren in apps. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Onze vestiging vindt u in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.