web analytics

Ipad magazines

Mediamags kan ipad magazines maken. Hiermee hebben wij een ruime ervaring opgebouwd. Wanneer u dus op zoek bent naar een bedrijf dat android en ipad magazines kan maken, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben de afgelopen jaren al diverse ipad magazines ontwikkeld en zijn hier dan ook zeer deskundig in. Onze ipad magazines zijn dan ook van een hoogwaardige kwaliteit.

 

Interactieve ipad magazines

Sinds de komst van de tablets, zijn ipad magazines niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Deze ipad magazines kunt u downloaden in de app store of de android market en op uw iPad of tablet lezen. Mediamags heeft al diverse soorten ipad magazines ontwikkeld voor tal van bedrijven. Hierbij kunt u denken aan magazines voor bedrijven en instellingen. Ipad magazines zijn interactieve brochures of folders. Er kunnen tal van extra applicaties aan een magazine worden toegevoegd. Hierbij kunt u denken aan video’s, foto’s, links naar internetwebsites en mailprogramma’s. Lezers kunnen per mail dan ook direct reageren op een foto, video of advertentie. Met ipad magazines staat u dan ook in direct contact met uw klanten en hier kunt u dan ook weer op inspelen.

 

Contact

Wilt u meer weten over ipad magazines? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Zo kunt u een afspraak met ons maken. Een medewerker van Mediamags komt dan bij u langs om u meer te vertellen over de vele mogelijkheden van ipad magazines. U kunt ons bereiken via +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. U vindt Mediamags aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.