web analytics

Android vakblad

Mediamags kan een android vakblad voor uw bedrijf ontwikkelen. Wij hebben een ruime ervaring met het maken van apps voor tal van bedrijven en kunnen dan ook een android vakblad voor u ontwerpen, welke helemaal aan uw eisen voldoet. Met een android vakblad staat u in directer contact met uw publiek. U kunt dan sneller inspelen op ontwikkelingen. Dit leidt weer tot meer klanttevredenheid en meer omzet.

 

Tal van mogelijkheden met een android vakblad

Een android vakblad biedt u tal van mogelijkheden. Zo kunt u hier meer achtergrondinformatie over uw bedrijf aan toevoegen. Hierbij kunt u denken aan video’s, foto’s of internetsites die u aan het publiek kunt laten zien. Ook werkt een android vakblad kostenbesparend. Hoe vaker het blad wordt gedownload, hoe minder kosten u kwijt bent aan drukwerk. Daarnaast kan het android vakblad zorgen voor hogere advertentieopbrengsten. Een advertentie in uw android vakblad is gelinkt aan uw website en hierdoor heeft deze al snel meerwaarde.

 

Contact

Heeft u interesse in een android vakblad? Dan kunt u altijd even een afspraak met ons maken voor meer informatie. Een medewerker van Mediamags komt dan bij u langs om u meer te vertellen over de vele pluspunten van een android vakblad. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.