web analytics

Android tijdschrift

Mediamags kan een android tijdschrift voor uw bedrijf ontwikkelen. Hiermee bereikt u al snel een groter publiek. Met een android tijdschrift blijft u als bedrijf up-to-date en staat u in direct contact met uw doelgroep. Hierdoor kunt u snel inspelen op de behoeftes van uw klanten. Wij kunnen een android tijdschrift voor u ontwikkelen, welke helemaal aan uw wensen voldoet en in samenhang is met de huisstijl van uw bedrijf. Dit doen wij voor een voordelige prijs.

 

Een kostenbesparend android tijdschrift

Een android tijdschrift is ideaal wanneer u als bedrijf in contact wil blijven met uw klanten. U kunt aan een android tijdschrift namelijk tal van extra informatie toevoegen, zoals video’s, foto’s en links naar internetsites en social media als Facebook en Twitter. Hierdoor heeft u gelijk contact met de lezer. Verder kan een android tijdschrift kostenbesparend werken. U bent dan immers minder kosten kwijt aan drukwerk.

 

Contact

Wilt u meer weten over een android tijdschrift? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. U kunt een afspraak met ons maken. Een van onze medewerkers komt dan bij u langs om u meer uitleg te geven over een android tijdschrift. Mediamags is bereikbaar via het mailadres info@mediamags.nl of bel naar +31 (0)228 520095. U vindt ons aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.