web analytics

Android magazine

Mediamags kan een android magazine maken voor uw bedrijf. Sinds de opkomst van de smartphones en tablets hebben wij al tientallen apps ontwikkeld. Wij kunnen dan ook een android magazine maken, welke helemaal bij de huisstijl van uw bedrijf past. Met een android magazine bereikt u al snel een groter publiek.

 

De voordelen van een android magazine

Een android magazine is ideaal om in direct contact te blijven met uw doelgroep. Dit komt, omdat aan een android magazine tal van foto’s, video’s en internetsites kunnen worden toegevoegd. Ook kan een bezoeker u direct een mail sturen. U kunt dus al snel nieuwe ontwikkelingen signaleren en inspelen op de behoeftes van uw klanten. Hierdoor is een android magazine erg interactief. Een ander groot pluspunt van een android magazine is, dat deze kostenbesparend werkt. U hoeft immers minder te investeren in drukwerk. Kortom, een android magazine levert u enkel voordeel op.

 

Contact

Heeft u interesse in een eigen android magazine? Dan kunt u hierover natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Een van onze medewerkers kan u dan meer uitleg geven over het laten maken van een android magazine. Mediamags is bereikbaar via info@mediamags.nl en via het telefoonnummer +31 (0)228 520095. Wij zijn gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.