web analytics

Ipad apps

Zoekt u een bedrijf dat ipad apps kan ontwikkelen? Dan bent u bij Mediamags helemaal op de juiste plek. Wij hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen van ipad apps voor tal van bedrijven. Of het nu om een app gaat voor een energiebedrijf, een verhuurbedrijf, een magazine of een ander bedrijf. Mediamags kan diverse ipad apps ontwikkelen. Wij ontwerpen deze ipad apps tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Ipad apps en de voordelen

Ipad apps bieden vele voordelen. Maandelijks worden er meer dan honderdduizend tablets verkocht. Met ipad apps wordt dan ook een zeer groot publiek bereikt. Wanneer u als bedrijf up-to-date wilt blijven is een app dan ook onmisbaar. Mediamags ontwerpt ipad apps altijd tegen redelijk voordelige tarieven. Indien wij een app, in combinatie met drukwerk aanbieden, kunnen wij deze zelfs kosteloos voor u maken. Onze ipad apps bieden u tal van mogelijkheden. Zo kunt u hieraan extra informatie over uw bedrijf aan toevoegen. U kunt het publiek bijvoorbeeld video’s en foto’s laten zien of links plaatsen van uw website. Verder kunnen er ook tal van andere programma’s aan de app worden toegevoegd, zoals mail, Google Analytics, Google Maps, Facebook, Twitter of Youtube.

 

Contact

Wilt u graag meer weten over onze ipad apps? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Tijdens een gesprek kunnen wij u alles vertellen over de vele voordelen van ipad apps. Wij kunnen een gratis proefapp voor uw bedrijf ontwikkelen. Zo krijgt u alvast een indruk hoe de app eruit komt te zien. Mediamags is bereikbaar via +31 (0)228 520095 of mail naar info@mediamags.nl. Ons kantoor is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.