web analytics

Bedrijfs app

Met een bedrijfs app, maakt u uw bedrijf helemaal up-to-date. Deze kan Mediamags voor u ontwikkelen. Sinds de komst van de tablets zijn wij ons gaan specialiseren in ontwikkelen van apps voor bedrijven. Wij kunnen dan ook een bedrijfs app voor uw bedrijf ontwerpen, welke helemaal aan uw wensen voldoet. Met deze bedrijfs app bereikt u direct een groter publiek.

 

Een interactieve bedrijfs app

Een bedrijfs app is interactief. U kunt hier video’s, foto’s, internetsites en social media aan toevoegen waar de bezoeker direct op kan klikken. Verder kunnen bezoekers u ook gelijk reacties per e-mail sturen. U kunt dus snel inspelen op ontwikkelingen en behoeften van uw klanten. Met een bedrijfs app staat u dan ook in direct contact met uw doelgroep. De advertenties in een bedrijfs app zijn ook interactief. Bezoekers kunnen direct reageren op een advertentie van uw bedrijf. Hierdoor heeft deze ook weer meerwaarde.

 

Contact

Een bedrijfs app biedt u tal van mogelijkheden. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u natuurlijk altijd even een afspraak met ons maken voor meer informatie. Wij komen dan bij u langs om u uitleg te geven over de werking en de voordelen van een bedrijfs app. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +31 (0)228 520095 of stuur een mail naar info@mediamags.nl. Mediamags is gevestigd aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.