web analytics

 

Tijdschrift app

Mediamags kan een tijdschrift app ontwikkelen voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor tal van ondernemingen. Deze apps zijn onder meer geschikt voor tablets. Mediamags kan een tijdschrift app voor u ontwerpen die bij de stijl van uw bedrijf past. Met deze tijdschrift app kunt u meer informatie aan uw klanten geven. U heeft dan dus direct contact met de lezer.

 

Een tijdschrift app in uw huisstijl

Een tijdschrift app is vergelijkbaar met een brochure. U kunt hier onder meer video’s, websites en foto’s aan toevoegen. Een tijdschrift app geeft u dan ook de mogelijkheid om meer informatie aan uw klanten door te geven. Wanneer wij een tijdschrift app voor u ontwikkelen, dan bieden wij u hierbij een uitstekende service. Wij zorgen er altijd voor dat de app geheel in de huisstijl van uw onderneming is ontworpen. Verder bieden wij u nog enkele, andere mogelijkheden. Zo is de tijdschrift app onder meer leverbaar in diverse talen. Daarnaast kunnen wij onder meer Google Analytics, Google Maps, diverse Social Media en puzzels in uw app integreren.

 

Contact

Wilt u graag meer informatie over een tijdschrift app? Dan kunt u hierover natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij kunnen bij u langs komen om u meer uitleg te geven over een tijdschrift app. Als u een tijdschrift app door ons laat ontwikkelen, dan geven wij u een optimale ondersteuning. Wij zijn dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar. U kunt contact met ons opnemen via info@mediamags.nl of via het nummer +31 (0)228 520095. U vindt ons aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.