web analytics

 

Magazine app

Wilt u voor een commercieel magazine een app laten ontwikkelen? Dan kan Mediamags dit voor u doen. Wij hebben een ruime ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van apps voor diverse bedrijven. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor een magazine app voor uw bedrijf. Met een magazine app staat u sneller in contact met uw klanten, wat weer tot een groei in uw omzet leidt.

 

Een interactieve magazine app

Een magazine app voor uw bedrijf is een ideale mogelijkheid om in contact te blijven met uw klanten. U kunt hier namelijk veel achtergrondinformatie aan toevoegen. Met een magazine app kunt u de lezers onder meer filmpjes en foto’s laten zien. Een magazine app is erg interactief. De lezers kunnen direct worden doorgeleid naar uw website en u een e-mail sturen. Door deze snelle interactie, kunt u vrijwel meteen inspelen op gebeurtenissen en blijven uw klanten tevreden. Een groot pluspunt van een magazine app is, dat deze kostenbesparend werkt. Hoe vaker uw magazine wordt gedownload, hoe minder magazines er gedrukt hoeven te worden. Verder zullen uw portokosten flink dalen. U houdt dus meer geld over voor uw bedrijf.

 

Contact

Wilt u graag meer weten over het laten ontwikkelen van een magazine app? Dan vertellen wij u hier graag meer over. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij kunnen dan naar u toekomen om u meer uit te leggen over onze diensten, zoals het ontwikkelen van een magazine app. U kunt ons bereiken per e-mail en via +31 (0)228 520095. Mediamags is gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.