web analytics

Brochure app

Wilt u een voor u bedrijf een brochure app laten ontwerpen en ontwikkelen? Dan bent u hiervoor bij Mediamags helemaal op de juiste plek! Wij kunnen een brochure app voor uw bedrijf ontwerpen, welke helemaal aan uw wensen voldoet en de sfeer van uw bedrijf uitstraalt. Wij kunnen deze brochure app voor u ontwikkelen tegen een aantrekkelijk tarief.

 

De voordelen van een brochure app

Een brochure app biedt u tal van voordelen. Zo staat u in direct contact met uw klanten. Bovendien kunt u aan een brochure app extra informatie over uw bedrijf en uw producten toevoegen, zonder dat de kosten dan hoger worden. Daarnaast levert een brochure app u vaak meer winst op. Dit komt, omdat de advertenties in uw brochure interactief zijn. Deze zijn gelinkt aan uw website. Door op de advertentie te klikken, kunnen bezoekers uw website dan ook direct opzoeken, een product bestellen of contact met u opnemen. Een ander groot voordeel van een brochure app is, dat deze kostenbesparend is. U hoeft immers minder brochures te laten drukken.

 

Contact

Mediamags biedt u diverse mogelijkheden voor een brochure app. Zo kunnen wij hierin ook Facebook, Mail, Twitter of Google Analytics integreren. Wilt u meer weten over onze diensten, zoals het laten ontwikkelen van een brochure app? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij komen dan naar u toe om u meer uitleg te geven over een brochure app. Mediamags is bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer +31 (0)228 520095. Ons kantoor is gevestigd in Grootebroek aan de Industrieweg 18C.