web analytics

Magazine App Store

Mediamags kan een magazine voor de App Store voor uw bedrijf ontwikkelen. Met een eigen magazine voor in de App Store heeft u een interactieve brochure voor uw bedrijf, welke klanten overal kunnen bekijken en lezen. Tegenwoordig beschikt haast iedereen over een tablet en deze geven brochures, magazines en tijdschriften een extra dimensie. Mediamags kan een magazine voor de App Store voor u ontwerpen. Wij ontwerpen dan een geschikt magazine voor in de App Store voor u. Dit doen wij tegen een zeer voordelige prijs.

 

Een eigen magazine in de App Store

Uw bedrijf is pas echt up-to-date met een eigen magazine in de App Store. Zo’n magazine is vergelijkbaar met een uitgebreide brochure. Uw klanten kunnen dit magazine in de App Store downloaden. Met uw eigen magazine voor in de App Store kunt u uw bezoekers en klanten meer informatie geven over uw producten. Zo kunt u hen foto’s, video’s en internetsites tonen. Hierdoor blijft u veel makkelijker in contact met de lezer.

 

Contact

Wilt u graag meer weten over het ontwikkelen van een magazine voor de App Store? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij kunnen u dan meer informatie geven over apps en een magazine voor de App Store. Mediamags is bereikbaar via info@mediamags.nl en +31 (0)228 520095. U vindt ons aan de Industrieweg 18C in Grootebroek.